Εγγραφή

Το κόστος συμμετοχής στο elearning πρόγραμμα είναι €400 ανά άτομο. (Σημαντική εκπτωτική πολιτική 50% σε ανέργους και φοιτητές). Για την εγγραφή σας μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:


 • Βήμα 1: Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο που αντιστοιχεί στην επίσημη σελίδα του Πανεπιστημίου του Πειραιά για να γίνει η ηλεκτρονική πληρωμή

  Πατήστε εδώ


 • Βήμα 2: Επιλέξτε πληρωμή έργου 922-C 863 PERSONAL FINANCE ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την συναλλαγή • Βήμα 3: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:

  Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού για την καταβολή (€400,00) για κάθε συμμετέχοντα:

  Δικαιούχος: Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΕΛΚΕ)

  Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

  ΙΒΑΝ: GR97 0110 1900 0000 1905 4041 421

  Αιτιολογία: c863 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ


 • Βήμα 4: Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο e-mail του προγράμματος (personalfinance@unipi.gr) συμπληρωμένο το παρακάτω έντυπο με τα πλήρη στοιχεία σας, καθώς και οποιοδήποτε συμβατό υποστηρικτικό έγγραφο σε περίπτωση που ανήκετε σε κάποια από τις κατηγορίες για τις οποίες προσφέρεται έκπτωση στο κόστος συμμετοχής (π.χ. Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ, πρόσφατη Βεβαίωση Σπουδών ή πάσο, φωτοαντίγραφο δύο όψεων Ακαδημαϊκής Ταυτότητας).

  Αν επιλέξατε την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, παρακαλούμε όπως αποστείλετε επιπλέον και το αποδεικτικό κατάθεσης.